Vem kan vad

Vem kan vad

Tävling
Nytt tävlingsprogram på SVT! 
 
Vem Kan Vad är familjeprogrammet där dina fördomar sätts på spel och magkänslan är allt.  
Två lag med kända profiler ska nämligen gissa vad åtta helt vanliga människor har för dolda förmågor bara genom att titta på dom, få kluriga ledtrådar och ställa ett par frågor. 

Vi kommer bjuda på överraskningar, oväntade talanger och kanske dyker just din favoritprofil upp.
Programledare är Clara Henry.  
 
På grund av de rådande omständigheterna blir detta en lite annorlunda inspelning, och vi följer naturligtvis myndigheternas rekommendationer noggrant.  

Det kommer enbart finnas 50 platser tillgängliga per inspelningsdatum, som ni här kan lämna en intresseanmälan till.  
Alla kommer sitta på rekommenderat avstånd och samtliga riktlinjer följs noggrant för att alla ska känna sig bekväma och bara fokusera på att ha roligt. 
 
Efter att ni anmält intresse nedan, blir ni kontaktade utav publikansvarig som bekräftar om ni har fått biljetter till era önskade datum.  
 
Biljetterna är gratis men i ett mycket begränsat antal.  
 
Inspelning sker i Hangaren Subtopia.
Adress: Albyvägen 38, 145 57 Norsborg 
Tid: 15.15 – 20.00
Inspelning pågår: 16.00 – 20.00
Åldersgräns: 8 år

Rullstol: Sällskap med rullstol vänligen kontakta publikansvarig via mejl då det enbart finns ett fåtal rullstolsplatser per inspelning.

Väntelista: Önskar ni ställa er på väntelista för någon fullbokad inspelning är ni varmt välkomna att höra av er till oss.

Vid frågor: frågor eller funderingar eller om ni helt enkelt behöver komma i kontakt med oss på redaktionen, tveka inte att höra av er på vemkanvad@fremantle.com 
 
Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR och vår integritetspolicy.  

Fullbokad

Missade du att boka biljetter till ditt favoritprogram? Prenumerera på StudioPubliks Nyhetsbrev så får du information när det dyker upp nya biljetter.

Prenumerera på nyhetsbrev