Korrespondenterna - bakom kulisserna

Korrespondenterna - bakom kulisserna

Live
I programmet "Korrespondenterna - bakom kulisserna" möter du SVT:s utrikeskorrespondenter exklusivt och nära. Du ser dem på TV nästan varje dag och nu har du chansen att få vara med när de samlas i TV-huset och berättar om sitt arbete runt om i världen.  

Det blir samtal om världen idag och hur en utrikeskorrespondent jobbar. Vad möter de i krigets Ukraina? Hur bevakas toppmöten om EU och Nato? Hur förbereder de sig och vad kan hända i direktsändning? 

Vi hoppas att programmet ska präglas av nyfikenhet, öppenhet och ett intresse för utrikesjournalistik – och du som publik är viktig! Programmet är en förinspelning för sändning senare samma kväll.

Datum: 
Onsdagen den 17 augusti 2022 

Plats: 
Sveriges Television, (temporär entré vid Valhallavägen mot Gärdet, mer info kommer i bekräftelsen).

Tid: 17.40 - cirka 20.00 

Avbokning:
Biljetterna är helt gratis men observera att din bokning är bindande, skulle du få förhinder måste avboka dina biljetter eller meddela oss om antalet biljetter du vill behålla, mejladress hittar du i biljettbekräftelsen. 

OBSERVERA: 
Personlig Biljett: Varje biljett ska vara knuten till en person. Namnen anges i steg 2 innan biljettbokningen går igenom. Information om steg 2 kommer i biljettbekräftelsen som vi skickar till din e-mail.
ID:
Giltig ID-handling måste uppvisas på plats, gäller samtliga from 16 år.
Åldersgräns: 16 år, yngre är dock välkomna i målsmans sällskap.
Rullstol: Sällskap med rullstol vänligen kontakta publikansvarig då vi endast har ett fåtal rullstolsplatser.
Detaljerad publikinformation inför inspelningen kommer närmare inspelningsdagen.
 
Info om databehandling
När du bokar in dig som publik hos oss tar redaktionen del av ditt namn, personnummer, telefonnummer och din mailadress. Dels för att kunna boka en plats åt er till inspelningen, men också för att kunna få kontakt med er om det sker en ändring i planeringen. All information som ni delger oss används endast i syftet av publikbokning och delas inte vidare till någon annan och raderas omedelbart efter inspelat program. SVT är säkerhetsklassats som Skyddsobjekt. Om ni har några frågor är ni välkomna att höra av er till anna.branden@svt.se.

Fullbokad

Missade du att boka biljetter till ditt favoritprogram? Prenumerera på StudioPubliks Nyhetsbrev så får du information när det dyker upp nya biljetter.

Prenumerera på nyhetsbrev