Studiopubliks villkor

Datan som hanteras vid bokningar ägs av arrangören och lagras av STUDIOPUBLIK.SE (YUAT PRODUCTS AB) på uppdrag av arrangören. Datan sparas med medgivande som rättslig grund. Arrangören ansvarar för datan. Arrangören har åtagit sig att bara använda datan för det evenemang du bokar biljetter för och relaterade händelser. STUDIOPUBLIK tar inget ansvar arrangörens hantering av data.*

STUDIOPUBLIK använder, på uppdrag av arrangören, e-post och eventuellt telefonnummer för att färdigställa din bokning. Denna data kan delas med tredje part, t.ex. för att skicka bekräftelsemail. Data lagras inom EU/EES. Datan kan bearbetas utanför EU/EES om det finns laglig grund för detta i gällande dataskyddslagstiftning.

Genom att boka biljetter genom STUDIOPUBLIK.SE godkänner du att STUDIOPUBLIK.SE skickar nyhetsbrev och information om nya Studioinspelningar till den epostadress du har angett. Det går självklart bra att avprenumerera när du vill.

Om du vill veta vilken persondata som finns sparad eller ändra sparad persondata har du rätt till det. Du har även rätt att radera persondata om det inte strider mot gällande lagstiftning. Vid frågor om din data kontakta arrangören.