Babel

Babel

Kultur
Litterär talkshow med Jessika Gedin

I SVT:s litteraturprogram Babel möter Jessika Gedin de mest intressanta författarna i Sverige och
världen idag, för inspirerande samtal om liv och litteratur. Programmet präglas av nyfikenhet,
läslust och en stark livekänsla – och därför är du som publik viktig!

Vi spelar in i TV-huset på Oxenstiernsgatan 34 (publikentrén ligger till vänster om SVT-entrén). Insläpp kl 13:15, med start för inspelning kl 14:00. Inspelningen pågår i cirka två timmar.

På grund av säkerhetsläget måste vi be om namn och personnummer på alla i sällskapet redan när ni anmäler er, och det är viktigt att ni lämnar återbud om ni inte kan komma. Ta med ID-handling, så att ni kan legitimera er på plats.

Datum för inspelningar:
Onsdag 6/3 säsongspremiär
Onsdag 13/3
Onsdag 20/3
Onsdag 27/3
Onsdag 3/4
Onsdag 10/4
Tisdag 16/4
Tisdag 23/4
Tisdag 7/5 säsongsavslutning

Info om databehandling
När du bokar in dig som publik hos oss på Babel tar vi del av ditt namn, ditt telefonnummer och din mailadress. Dels för att kunna boka en plats åt er till inspelningen, men också för att kunna få kontakt med er om det sker en ändring i planeringen. All information som ni delger oss används endast i syftet av publikbokning och delas inte vidare till någon annan. Om ni har några frågor är ni välkomna att höra av er till alicia.gronlund@svt.se.

Fullbokad

Missade du att boka biljetter till ditt favoritprogram? Prenumerera på StudioPubliks Nyhetsbrev så får du information när det dyker upp nya biljetter.

Prenumerera på nyhetsbrev