Bäst i Test!

Bäst i Test!

Humor
Bäst i Test är ett överraskande och underhållande nöjesprogram på SVT där några av Sveriges mest populära komiker och kända profiler tävlar mot varandra i helt galna utmaningar och tävlingar. Fysiska, kluriga och knasiga grenar avlöser varandra i ett högt tempo, allt under ledning av Babben Larsson och David Sundin. I den fasta panelen ser vi i år Marcus Berggren, Sofia Dalén, Sussie Eriksson och Anis Don Demina
Gästernas namn ser ni vid biljettbokningen.

Plats: Inspelningen sker i TV-huset (Sveriges Television) på Oxenstiernsgatan 34 i Stockholm.

Avbokning: Biljetterna är helt gratis men observera att din bokning är bindande, skulle du få förhinder måste avboka dina biljetter eller meddela oss om antalet biljetter du vill behålla, mejladress hittar du i biljettbekräftelsen. 
 
Tid på plats är beräknat till cirka fyra timmar. 
 
OBSERVERA: 
Personlig Biljett: Varje biljett ska vara knuten till en person. Namnen anges i steg 2 innan biljettbokningen går igenom här på StudioPublik.
ID:
Giltig ID-handling måste uppvisas på plats, gäller samtliga from 16 år.
Åldersgräns: 16 år, yngre är dock välkomna i målsmans sällskap.
Rullstol: Sällskap med rullstol vänligen kontakta publikansvarig då vi endast har ett fåtal rullstolsplatser.
  
Varmt välkomna!
 
Info om databehandling
När du bokar in dig som publik hos oss på Baluba tar vi del av ditt namn, ditt telefonnummer och din mejladress. Dels för att kunna boka en plats åt er till inspelningen, men också för att kunna få kontakt med er om det sker en ändring i planeringen. All information som ni delger oss kommer att delas med SVT och vid ditt besök på SVT skall du mot anmodan även kunna uppvisa legitimation. Detta då SVT räknas som Skyddsobjekt. 

Fullbokad

Missade du att boka biljetter till ditt favoritprogram? Prenumerera på StudioPubliks Nyhetsbrev så får du information när det dyker upp nya biljetter.

Prenumerera på nyhetsbrev