Vem kan slå Anja och Foppa

Vem kan slå Anja och Foppa

Tävling
Anja Pärson och Peter "Foppa" Forsberg är två legendariska sportpersonligheter som vunnit ALLT!

Nu utmanar denna superduo några av våra största idrottsprofiler i grenar de aldrig tidigare testat.

Det blir högt och lågt med underhållande utmaningar där kunskap och mental styrka är minst lika viktigt som fysisk styrka och smidighet.

Kom själv eller samla kompisgänget, träffa stjärnorna och heja på dina favoriter! Vi spelar in under 6 tillfällen i maj och juni.

Årets deltagare är:
20 maj: Henrik Larsson, Andreas Granqvist
22 maj: Heidi Andersson, Björn Ferry
23 maj: Michaela Laurén, Carolina Klüft
3 juni: Tony Richarsson, Magdalena Forsberg

Plats: NEP Studios, Fagerstagatan 21, Spånga

16 årsgräns, 12 år i målsmans sällskap.
Det är en ganska lång inspelning MEN en GOD överraskning väntar alla i publiken, dessutom har ni chans att vinna superfina priser i vår publiktävling. Vi har ett fullspäckat schema med en massa roliga saker för er i publiken, detta vill ni INTE missa! :)

En bekräftelse & infomail kommer att skickat ut till samtliga, vänligen ha överseende med att det kan ta upp till några dagar innan detta skickas.

Väntelista: Är det fullbokat på datumet som du önskar att komma på? Hör av dig så lägger vi in dig på vår väntelista.

För övriga frågor, kontakta vår publikansvarig på vemkansla@nordiskfilmtv.com

Info om databehandling
När du bokar in dig som publik tar vi del av ditt namn, ditt telefonnummer och din mailadress. Dels för att kunna boka en plats åt er till inspelningen, men också för att kunna få kontakt med er om det sker en ändring i planeringen. All information som ni delger oss används endast i syftet av publikbokning och delas inte vidare till någon annan. Om ni har några frågor är ni välkomna att höra av er till vemkansla@nordiskfilmtv.com.

Fullbokad

Missade du att boka biljetter till ditt favoritprogram? Prenumerera på StudioPubliks Nyhetsbrev så får du information när det dyker upp nya biljetter.

Prenumerera på nyhetsbrev