Världens viktigaste kväll – och roligaste

Världens viktigaste kväll – och roligaste

Live
Den 1 maj är det åter dags för TV4 och Unicefs stora insamlingsgala för barn – Världens viktigaste kväll – och roligaste. Årets programledarpar Jenny Strömstedt och Daniel Norberg guidar tittarna genom en kväll fylld av humor och allvar med målet att inspirera så många som möjligt att bli världsföräldrar och rädda barns liv.
 
 För musiken under kvällen står bland andra Laleh, Peter Jöback, Måns Zelmerlöw och Isak Danielson tillsammans med Ane Brun. Också humorstjärnorna i Mumbo Jumbo samt Sissela Kyle och Lotta Tejle sluter upp i kampen för barn över hela världen och bjuder på underhållande komik.
 
 Världens viktigaste kväll – och roligaste sänds direkt från Cirkus i Stockholm den 1 maj klockan 20.00-22.00.
 
 Var: Inspelningen sker på Cirkus
 När: Kvällen den 1a maj klockan 18.00. Liveinspelningen sker 20.00-22.00, men inspelning sker även innan livesändningen drar igång.
 Åldersgräns: 13 år
 Platser: Vi har endast ett begränsat antal platser – så det är först till kvarn som gäller! Tyvärr har vi endast platser på läktaren lediga för tillfället, så det finns ingen framkomlighet för rullstol.
 Väntelista: Önskar ni ställa er på väntelista är ni varmt välkomna att höra av er till oss!
 
 Ni kommer få en bekräftelse när era biljetter är bokade, sedan kommer mer information inför inspelning.
 
 Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR och vår integritetspolicy.
 

Fullbokad

Missade du att boka biljetter till ditt favoritprogram? Prenumerera på StudioPubliks Nyhetsbrev så får du information när det dyker upp nya biljetter.

Prenumerera på nyhetsbrev