Tror du jag ljuger?

Tror du jag ljuger?

Humor
Säsong 4 av SVTs program Tror du jag ljuger?

”Tror du jag ljuger?” är TV-programmet där man ska gissa vem som ljuger och vem som döljer en galen sanning.Programledare är Anna Mannheimer. Fredrik Lindström och Johan Glans leder varsitt lag med nya kändisgäster varje avsnitt. Ni i publiken kommer underhållas, klura på vem som ljuger och få reda på udda händelser i de inbjudna gästernas liv. Kom till studion och låt dig underhållas av våra briljanta komiker och gäster!

Vid frågor, kontakta oss på publik@brommamamma.com
Adress: SVT, Oxenstiernsgatan 34, Stockholm
Åldersgräns: 16 år.
Varmt välkommen!

Info om databehandling
När du bokar in dig som publik hos oss på Brommamamma tar vi del av ditt namn, ditt telefonnummer och din mailadress. Dels för att kunna boka en plats åt er till inspelningen, men också för att kunna få kontakt med er om det sker en ändring i planeringen. All information som ni delger oss används endast i syftet av publikbokning och delas inte vidare till någon annan. Om ni har några frågor är ni välkomna att höra av er till publik@brommamamma.com

Fullbokad

Missade du att boka biljetter till ditt favoritprogram? Prenumerera på StudioPubliks Nyhetsbrev så får du information när det dyker upp nya biljetter.

Prenumerera på nyhetsbrev