Supershowen

Supershowen

Underhållning
Vill du och din familj/kompisar/klass vara publik i Supershowen på Barnkanalen? Vi söker publik till säsong 2 av Barnkanalens stora nöjessatsning Supershowen som spelas in på Independent studio i Nacka.

Supershowen är en showtävling för barn i åldrarna 6-12 år. Programledare är David Lindgren och Peter ”SuperPeter” Englund. I juryn sitter: Ylva Hällen och Njol Badjie (Panetoz).

Ladda för fantastiska shower där barn gör egna, unika, respektlösa tolkningar av kända låtar. Din klass kommer att få uppleva osannolika musikgenrekrockar där hårdrock möter country, pop och opera!

Supershowen är ett program med stark barnpowerkänsla. Tävlingsstrukturen och juryupplägget genererar känslan av att alla som genomfört sitt nummer har vuxit, vågat och vunnit! Och NI som publik är på plats för att stärka och peppa barnen ännu
mer!

Ta chansen och gör något ihop med klassen/fritids/kompisar/familj och upplev hur en stor studio inspelning går till! Inspelningen håller på i ca 2 och en halv timme. Adress: Stenhuggarvägen 11, 132 38 Saltsjöbo

Fullbokad

Missade du att boka biljetter till ditt favoritprogram? Prenumerera på StudioPubliks Nyhetsbrev så får du information när det dyker upp nya biljetter.

Prenumerera på nyhetsbrev