Skavlan

Skavlan

Talkshow
Nu drar nordens största talkshow igång med sin tjugotredje säsong och vi söker en sprudlande glad och energifylld publik till de kommande inspelningarna under våren 2020!

Tidigare säsonger har vi gästats av hundratals fantastiska människor. Bland annat Bruce Springsteen, Adele och Kanye West. Vi lovar många fler spännande gäster och vi kan garantera att ni får en riktigt härlig upplevelse hos oss på Skavlan. Vi ses!

Inspelningarna är gratis och sker i Stockholm på Oxenstiernsgatan 34. De brukar pågå till ungefär 21:00.
 
Din bokning är endast en reservation i detta fallet och det krävs att du svarar på mailet som skickas ut inför inspelningen för att få behålla biljetterna. Var vänlig och kika en extra gång i din skräpost om du inte får vårt bekräftelsemail som vi skickar när inspelningarna närmar sig.

Vid frågor om inspelningen och produktionen maila gärna till: publik@skavlan.com
 
Info om databehandling
När du bokar in dig som publik hos oss på Skavlan tar vi del av ditt namn, ditt telefonnummer och din mailadress. Dels för att kunna boka en plats åt er till inspelningen, men också för att kunna få kontakt med er om det sker en ändring i planeringen. All information som ni delger oss används endast i syftet av publikbokning och delas inte vidare till någon annan. Om ni har några frågor är ni välkomna att höra av er till publik@skavlan.com.

Fullbokad

Missade du att boka biljetter till ditt favoritprogram? Prenumerera på StudioPubliks Nyhetsbrev så får du information när det dyker upp nya biljetter.

Prenumerera på nyhetsbrev