Hellenius Hörna

Hellenius Hörna

Talkshow
Hellenius Hörna är äntligen tillbaka med en storslagen säsong 11!

Nu släpper vi biljetterna till de sista 6 datumen för höstens inspelningar av Hellenius Hörna, missa inte att boka dina biljetter!

Äntligen är det dags för en ny säsong av Hellenius Hörna! Upplev vår programledare David Hellenius live när han gästas av kända och aktuella gäster. Hellenius Hörna är en svensk talkshow i TV4 och i år slår vi på stort och gör allt ännu lite större och härligare. Fler gäster samt ett och annat musikinslag. Det här vill ni inte missa! I år har vi dessutom Hanna Hedlund som leder vårt eminenta band.

Missa inte att boka dina biljetter till höstens säsong av Hellenius Hörna! Biljetterna är gratis men i ett begränsat antal.

Inspelningarna sker onsdagar under hösten med start 16 oktober (och sänds söndagar samma vecka på TV4.) Innan inspelning har vi ett härligt litet mingel där ni bjuds på dryck och tilltugg, på grund av detta har vi strikt 18års gräns (legitimation måste kunna uppvisas).

Inspelning sker i HDR studios, Värtahamnen.
Adress: Hangövägen 18
Tid: 16.30 – 20.45
Inspelning pågår: 17.45 – 20.30
Åldersgräns: 18 år
Rullstol: Sällskap med rullstol vänligen kontakta publikansvarig via mejl då det enbart finns ett fåtal rullstolsplatser per inspelning.
Väntelista: Önskar ni ställa er på väntelista för någon fullbokad inspelning av Hellenius Hörna är ni varmt välkomna att höra av er till oss.
Vid frågor: frågor eller funderingar eller om ni helt enkelt behöver komma i kontakt med oss på redaktionen, tveka inte att höra av er på hellenius@jarowskij.se

När era biljetter är bokade får ni inom kort en bekräftelse på mail. Konkret information inför inspelningen kommer närmre inspelningsdagen.

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR och vår integritetspolicy.

Fullbokad

Missade du att boka biljetter till ditt favoritprogram? Prenumerera på StudioPubliks Nyhetsbrev så får du information när det dyker upp nya biljetter.

Prenumerera på nyhetsbrev