Hellenius Hörna

Hellenius Hörna

Talkshow
Hellenius Hörna är äntligen tillbaka med en storslagen säsong 12!

Äntligen är det dags för en ny säsong av Hellenius Hörna! Upplev vår programledare David Hellenius live när han gästas av kända och aktuella gäster. Hellenius Hörna är en svensk talkshow i TV4 och i år slår vi på stort och gör allt ännu lite större och härligare. Fler gäster samt ett och annat musikinslag. Det här vill ni inte missa! I år har vi ännu en gång Hanna Hedlund som leder vårt eminenta band.

På grund av de rådande omständigheterna blir detta en lite annorlunda säsong av inspelningar, och vi följer naturligtvis myndigheternas nuvarande rekommendationer noggrant. Men vi vill såklart erbjuda ett fåtal, mycket exklusiva, publikplatser per inspelning. Det kommer enbart finnas 20 platser tillgängliga per inspelningsdatum, som ni här kan lämna en intresseanmälan till. Alla kommer sitta på rekommenderat avstånd och samtliga riktlinjer följs till punkt och pricka i studion för att alla ska känna sig bekväma och bara fokusera på att ha roligt hos oss! 

Efter att ni anmält intresse nedan, blir ni kontaktade utav publikansvarig som bekräftar om ni har fått biljetter till era önskade datum. Det går alltså utmärkt att anmäla intresse till flera olika datum då det ej är en biljettbokning. Eftersom det är så få platser per inspelning kommer vi behöva er hjälp ännu mer att sprida härlig och peppande energi i studion, vi ser fram emot att ha er där! 

Inspelningarna sker onsdagar, med vissa få undantag, med start 19 augusti (och sänds söndagar på TV4). 

Missa inte att boka dina biljetter till höstens säsong av Hellenius Hörna! Biljetterna är gratis men i ett mycket begränsat antal. 

Inspelning sker i HDR studios, Värtahamnen.
Adress: Hangövägen 18
Tid: 17.00 – 20.45
Inspelning pågår: 17.45 – 20.45
Åldersgräns: 18 år

Rullstol: Sällskap med rullstol vänligen kontakta publikansvarig via mejl då det enbart finns ett fåtal rullstolsplatser per inspelning.

Väntelista: Önskar ni ställa er på väntelista för någon fullbokad inspelning av Hellenius Hörna är ni varmt välkomna att höra av er till oss.

Vid frågor: frågor eller funderingar eller om ni helt enkelt behöver komma i kontakt med oss på redaktionen, tveka inte att höra av er på hellenius@jarowskij.se
Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR och vår integritetspolicy. 

Fullbokad

Missade du att boka biljetter till ditt favoritprogram? Prenumerera på StudioPubliks Nyhetsbrev så får du information när det dyker upp nya biljetter.

Prenumerera på nyhetsbrev