Drömpyramiden

Drömpyramiden

Tävling
Extrainformation!
Kära publik,
På grund av Coronaviruset har regeringen tagit ett beslut att större allmänna sammankomster ska förbjudas. Förbudet gäller tillsvidare.

Vi som står bakom Drömpyramiden, ITV Studios, Svenska Postkodlotteriet och TV4 tar situationen på största allvar och följer därför regeringens beslut samt folkhälsomyndighetens anvisningar. Vi måste därför meddela att kommande inspelningar av Drömpyramiden kommer att ske utan publik.

Vi tänker på allas säkerhet och hoppas därför att ni har förståelse för detta.

____
Gammal information:
Varmt välkomna till DRÖMPYRAMIDEN - programmet där drömmar blir till verklighet!

Äntligen är en ny säsong av Postkodlotteriets succéprogram Drömpyramiden här. Med Rickard Sjöberg som programledare möter vi par som ska klättra i en pyramid fylld med vinster värda en miljon kronor!

Detta är minst sagt en spänningsfylld inspelning där dessutom NI I PUBLIKEN HAR CHANSEN ATT VINNA DRÖMPRISER!!

Publiktävlingen kommer bestå av utlottningsnummer där flera personer per inspelning har chansen att få med sig en liten dröm hem! Förra årets första pris bestod av en minisemester värd 3150 kr! Årets kanske ännu bättre priser håller vi hemliga!

Plats: Albyvägen 38, Stockholm

OBS: Samtliga publikplatser är uppe på höga läktare, därav har vi tyvärr ingen möjlighet att att ta emot rullstolsburna eller personer som ej kan ta sig upp via trapp. Det finns stolar men när vi filmar så står publiken upp.

Räkna med att du behöver vara på plats minst 15 minuter innan starttid! Inspelningen beräknas ta cirka 3 timmar.

Åldersgräns: 12 år, 8 år i målsmans sällskap.

När du bokat biljetter är du garanterad dina platser. Ett bekräftelsemail skickas automatiskt från studiopublik (Kolla skräpposten), du kan även se dina bokade platser genom att logga in på studiopublik.se. Ett info-mail från produktion skickas närmare inspelning.

Bokningen är bindande, vänligen avboka på dina sidor på studiopublik.se vid förhinder.

Fullbokat? Maila publik@itv.com för att ställa dig på väntelistan.

Vid frågor maila publik@itv.com.

VARMT VÄLKOMNA!

Databehandling:
För att du ska kunna vara publik vid någon av våra inspelningar behöver vi behandla några av dina personuppgifter. Vi behöver bl.a. veta ditt namn och mailadress. Vi behöver behandla dina uppgifter av flera skäl. Dels för att vi ska kunna boka en plats till dig på vår inspelning, men även utifrån säkerhetsskäl, exempelvis vid en utrymning av lokalen. Vi raderar dina kontaktuppgifter senast tre månader efter avslutad inspelning.

Fullbokad

Missade du att boka biljetter till ditt favoritprogram? Prenumerera på StudioPubliks Nyhetsbrev så får du information när det dyker upp nya biljetter.

Prenumerera på nyhetsbrev