Drömpyramiden

Drömpyramiden

Tävling
Varmt välkomna till DRÖMPYRAMIDEN - programmet där drömmar blir till verklighet!

Äntligen är en ny säsong av Postkodlotteriets succéprogram Drömpyramiden här. Med Rickard Sjöberg som programledare möter vi par som ska klättra i en pyramid fylld med vinster värda en miljon kronor!

Detta är minst sagt en spänningsfylld inspelning där dessutom NI I PUBLIKEN HAR CHANSEN ATT VINNA DRÖMPRISER!!

Biljetterna är helt gratis men först till kvarn gäller - klicka på datumet nedan för att se samtliga inspelningsdatum.

Publiktävlingen kommer bestå av utlottningsnummer där flera personer per inspelning har chansen att få med sig en liten dröm hem! Förra året bestod publikvinsterna bland annat av spa-upplevelser, en dag på Bounce och Chokladprovning! Årets (kanske ännu bättre) vinster håller vi hemliga! :)

Plats: Albyvägen 38, Stockholm

OBS: Samtliga publikplatser är uppe på höga läktare, därav har vi tyvärr ingen möjlighet att att ta emot rullstolsburna eller personer som ej kan ta sig upp via trapp.

Inspelningen beräknas ta cirka 3 timmar.

Åldersgräns: 12 år, 8 år i målsmans sällskap.

När du bokat biljetter är du garanterad dina platser. Ett bekräftelsemail med mer info skickas till den angivna mailadressen närmare inspelningen.
Bokningen är bindande, vid förhinder måste det meddelas till oss!

Vid frågor eller avbokning maila nathalie.rosenqvist@itv.com

VARMT VÄLKOMNA!

Databehandling:
För att du ska kunna vara publik vid någon av våra inspelningar behöver vi behandla några av dina personuppgifter. Vi behöver bl.a. veta ditt namn och mailadress. Vi behöver behandla dina uppgifter av flera skäl. Dels för att vi ska kunna boka en plats till dig på vår inspelning, men även utifrån säkerhetsskäl, exempelvis vid en utrymning av lokalen. Vi raderar dina kontaktuppgifter senast tre månader efter avslutad inspelning.

Fullbokad

Missade du att boka biljetter till ditt favoritprogram? Prenumerera på StudioPubliks Nyhetsbrev så får du information när det dyker upp nya biljetter.

Prenumerera på nyhetsbrev