Big Brother

Big Brother

Live
Big Brother är tillbaka – och du är bjuden!

När världens största realityserie åter gör entré i Sverige så är det en i ny, vass och mer interaktiv skepnad som kommer att fängsla tittarna både på TV-skärmen och i den digitala världen.
 
Den storslagna premiären för Big Brother kommer att gå av stapeln 10 februari 2020 och du är bjuden! Bli först med att se deltagarna gå in i det ultramoderna huset där de ska leva i 100 dagar och 100 nätter.
 
Anmälan sker endast här på StudioPublik. Vid ankomst prickas ni av under bokat namn.
 
Plats: Telestaden i Farsta
 
Datum & tid: måndagen den 10 februari. Avprickning kl. 17:45 – 18:15. Livesändning kl. 20:00 – 21:00
Innan sändning bjuder vi på mingel med snacks, korv med bröd och dryck. Alla går även hem med en lyxig goodiebag!
 
Kostnad: GRATIS
 
Åldersgräns: 15 år
 
OBS: Under sändning står publiken utomhus så klä er efter väder. (Mingel sker inomhus). Tyvärr är våra lokaler ej rullstolsanpassade, vi ber så mycket om ursäkt för detta!
 
Mer info kommer via mail närmare inspelningen.
 
Väntelista: Om det är fullbokat kan du ställa dig i vår väntelista så hör vi av oss om lediga platser dyker upp. Maila nathalie.rosenqvist@meter.tv och ange ”Väntelista”.

För övriga frågor, kontakta publikansvarig på nathalie.rosenqvist@meter.tv
 

Info om databehandling:
När du bokar in dig som publik tar vi del av ditt namn, ditt telefonnummer och din mailadress. Dels för att kunna boka en plats åt er, men också för att kunna få kontakt med er om det sker en ändring i planeringen. All information som ni delger oss används endast i syftet av publikbokning för Big Brother och delas inte vidare till någon annan.

Fullbokad

Missade du att boka biljetter till ditt favoritprogram? Prenumerera på StudioPubliks Nyhetsbrev så får du information när det dyker upp nya biljetter.

Prenumerera på nyhetsbrev