Är du helt hundra?

Är du helt hundra?

Underhållning

Är du helt hundra? – en humoristisk gameshow i den virala världen med Keyyo


Den 2 oktober är det världspremiär för ett helt nytt underhållningsformat i SVT. Kristina “Keyyo” Petrushina programleder en oförutsägbar korsning mellan gameshow och frågesport där några av Sveriges mest underhållande medieprofiler tävlar i att skilja på sant och falskt bland påståenden och frågor som alla är hämtade från verkligheten. Källkritik i den virala världen är grunden för hela tävlingen – vad är egentligen äkta och fejk i nyhetsflödet och på sociala medier?

I varierad form utmanas de tävlande att reda ut vad som är fake news, riktig fakta – och rena gojan. Hur lätt är det egentligen att veta vad som är vad på internet och i media?

Varje avsnitt ställs två roliga kändislag mot varandra och i slutet av programserien koras ett vinnande lag. Men det gäller att gissa rätt under resans gång för fel svar kan ge oanade och smått jobbiga konsekvenser.

Vilka är bäst på att skilja äkta från fejk? Vilka får ta flest konsekvenser?
Vem är egentligen helt hundra?

Bland de medverkande finns profiler som Clara Henry, Carolina Gynning, Filip Dikmen, Antonija Mandir och Tusse.

Är du helt hundra? har premiär på SVT Play fredag 1 oktober och i SVT1 lördag 2 oktober 20.30

Åldersgräns: 18 år.
Plats för inspelningen: TV-huset i Stockholm. Oxenstiersngatan 20 

Datum och tider: 
torsdag 16/9
fredag 17/9
måndag 20/9
tisdag 21/9
onsdag 22/9 

Varje inspelningsdag sker två inspelningar: 
Första inspelningen: 10:15 - 12:30
Andra inspelningen: 14:15 - 16:30

Vi följer folkhälsomyndighetens restriktioner.

Info om databehandling

När du bokar in dig som publik hos oss på SVT NÖJE tar vi del av ditt namn, ditt telefonnummer och din mailadress. Dels för att kunna boka en plats åt er till inspelningen, men också för att kunna få kontakt med er om det sker en ändring i planeringen. All information som ni delger oss används endast i syftet av publikbokning och delas inte vidare till någon annan. Om ni har några frågor är ni välkomna att höra av er till liridon.jusufi@svt.se.

Fullbokad

Missade du att boka biljetter till ditt favoritprogram? Prenumerera på StudioPubliks Nyhetsbrev så får du information när det dyker upp nya biljetter.

Prenumerera på nyhetsbrev