Alla mot Alla

Alla mot Alla

Underhållning
Nu fortsätter vi inspelningen av succéprogrammet ”Alla Mot Alla” med Filip och Fredrik.
I programmet tävlar folkkära kändisar i en stenhård och underhållande kunskapskamp. Vilket kändislag vet mest om sin samtid? Nu är det upp till bevis!

Kom och hjälp kändislagen genom att heja från publiken! En rolig, annorlunda och häftig upplevelse inne i studion lovas!

Plats: HDR Sweden, Hangövägen 18

Inspelningen beräknas ta 1,5-2 timmar.

Biljetterna är helt gratis men bokningen är bindande. Vid förhinder måste du avboka och meddela till oss, se mailadress nedan.

OBS: När du bokat biljetter är du garanterad dina platser. Ett bekräftelsemail med mer info skickas till den angivna mailadressen inom några dygn.

Väntelista: Maila till publik@nexiko.com om du önskar att komma på en inspelning som är fullbokad.

Vid övriga frågor eller avbokningar kontakta: Publik@nexiko.com

VARMT VÄLKOMNA!

OBS: För att du ska kunna vara publik vid någon av våra inspelningar behöver vi behandla några av dina personuppgifter. Vi behöver bl.a. veta ditt namn, telefon nr & mail. Vi behöver behandla dina uppgifter av flera skäl. Dels för att vi ska kunna boka en plats till dig på vår inspelning, men även för säkerhets skull, exempelvis vid en utrymning av lokalen. Den lagliga grunden för vår behandling är intresseavvägning. Vi raderar dina kontaktuppgifter senast tre månader efter avslutad inspelning. För att invända mot vår intresseavvägning eller mer information kring vår behandling kan du kontakta gdpr@nexiko.com. Du kan också få mer information om vår behandling på nexiko.com/publik

Fullbokad

Missade du att boka biljetter till ditt favoritprogram? Prenumerera på StudioPubliks Nyhetsbrev så får du information när det dyker upp nya biljetter.

Prenumerera på nyhetsbrev