Agnetas Nyårskarameller

Agnetas Nyårskarameller

Humor
Upplev inspelningen av det folkkära programmet ”Agnetas Nyårskarameller” live på plats!

Nu har du möjlighet att boka gratisbiljetter till inspelningen av ”Agnetas Nyårskarameller” den 9 december 2019.

Under denna sprakande kväll bjuder Agneta Sjödin på de bästa, roligaste och dråpligaste ögonblicken från det gångna året i TV4. Med sig i studion har hon några av landets främsta tv-profiler som har gjort ett extra stort avtryck i rutan under 2019. Det blir en glittrande kväll fylld av humor och skratt som dessutom bjuder på livemusik.

Nu har du möjlighet att vara publik och få en exklusiv förhandsvisning av årets roligaste ögonblick och bloopers. Inspelningen är ett perfekt tillfälle för dig som vill ljusa upp vardagen och bjuda med familjen, kollegorna eller vännerna på en rolig kväll!

Vi ser gärna att du är över 12 år eftersom inspelningen pågår under många timmar.
Denna bokningen kräver förnamn och efternamn på samtliga som ska med på inspelningen.

Datum: måndag 9 december
Publikinsläpp: Kl. 15:45, kom i tid! - Inspelningen pågår mellan ca 16:30-20:30. 
Plats: Filmhuset, stora entrén, i Stockholm
Väntelista: Är biljetterna slut kan du skriva upp dig på vår väntelista

När bokningen är genomförd får ni inom kort ett mail med er bokningsbekräftelse. Några dagar innan inspelningen kontaktar vi dig med detaljerad information om inspelningen. 

Vänligen observera att er bokning är bindande! Vid frågor, avbokning eller bokning av rullstolsplats kontakta: agnetaspublik@meter.tv

Varmt välkomna och hoppas vi ses i studion!

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR. För mer information om hanteringen av dina personuppgifter hänvisar vi till vår Integritetspolicy som finns att läsa på Meters hemsida.

Fullbokad

Missade du att boka biljetter till ditt favoritprogram? Prenumerera på StudioPubliks Nyhetsbrev så får du information när det dyker upp nya biljetter.

Prenumerera på nyhetsbrev